Margurit Copenhagen

Vi byder dig velkommen til en verden af drømme, der går i opfyldelse.

Margurit Copenhagen producerer dine drømme i himlen og leverer og installerer dem i dit hjem eller forretning – altid i form af totalløsninger inkl. nedrivning. Om end du fantaserer om det nye lækre snedkerkøkken, det smukke totalrenoverede badeværelse, den særlige bryggersløsning, det rummelige garderobeskab eller det perfekte specialdesignede inventar til din forretning, så er det netop det, vi er sat i verden for.

Med vores egen fabrik i Tyrkiet er vi i stand til at tilpasse vores produkter til dine behov frem for omvendt. Derfor har vi i et årti leveret til glade og tilfredse kunder – både til private, boligselskaber og virksomheder. Giv os et kald på 36 75 74 00, så vil vi aflægge et uforpligtende visit, måle og tage en snak helt uden beregning. Du skal ikke betale noget, før du har skrevet under.

Hos Margurit Copenhagen er meget stolte af det håndværk, vi leverer. Det er ikke noget vi lever af, det er noget vi lever for. Et hvert køkkenprojekt, eller bad er lavet med kærlighed og passion ned til mindste hængsel og detalje.

Bestil en GRATIS opmåling

Det er 100% GRATIS - Udfyld formularen nedenfor.

Jeg ønsker opmåling til

Jeg vil helst ringes op