1 – Opmåling

Når du ringer ind til os eller udfylder kontaktformularen, vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler sammen et tidspunkt til opmåling.
Opmåling varer typisk 30-45 minutter. 

Skitsetegning

Når vi tager målene laver vi også en skitsetegning over rummet, hvadend det er et køkken, bad, entre, garderobe eller noget helt andet. 

Her lytter vi også til dine overordnet ønsker omkring, hvordan det hele skal se ud. 

2 – 3D visualisering

Det kan være svært at omdanne almindelige tegninger til rigtige billeder i i hovedet. Derfor får du 3D billeder af tegninger med de rigtige mål, farver og materialer, så du bedre kan hvordan det færdige resultat vil se ud. 

Det er også her vi foretager mulige ændringer, indtil det stemmer overvens med dine ønsker..

3 – Valg af materiale

For at imødekomme flest mulige ønsker har vi gjort en dyd af at kunne tilbyde flest mulige farver og typer af bordplader, håndvask, skuffer, skabe, vinduer, døre etc. Alle sammen valgt med omhus og kundebehov.

Derudover vil med mange års erfaring kunne give vores bud på, hvad der vil virke bedst for dig. 

4 – Tilbud

Når har fundet frem til de rette mål, materialer og placering af de forskellige dele, sender vi dig et tilbud  som er helt uforpligtende. 
Dette tilbud vil indholde navne og informationer på  de forskellige dele som vi er blevet enige om samt totalpris over materialler, vvs arbejde, El-arbejde, og andre ting afhængig af projektet størrelse og type.

 

5 – Kontrakt

Når vi er helt sikre på, at du er tilfreds med tilbuddet og er indforstået med hele projektets forløb, tegninger, design, materialler, og andet relevant indhold,  underskriver vi sammen en kontrakt. Når du har underskrevet kontrakten, påbegynder vi produktionen som tager 3-4 uger. 

6 – Nedrivning

Når vi nærmere os påbegyndelsesdatoen, aftaler tid til nedriving af det gamle, og opsætning/montering af det nye. 

  • Vi fjerner alle gamle klinger
  • Vi fjerner tapet på væggene 
  • Pudser væggene op
  • Nyt gulvafløb (Blücher eller unidrain) med smøremembran

7 – Montering

Når vi har fjernet det gamle, går vores dygtige håndværkere igang med at montere de forskellige dele. Her sørger vi for at alt spiller sammen. Med andre ord er der ikke ingen løse skruer at finde.

 

8 – Oprydning og rengøring

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse af det du har gået og drømt om.  Vi rydder grundigt op efter os og smider skrald ud, pudser over det hele så  det står knivskarpt og skinner.

 

MARGURIT COPENHAGEN ApS

Erhvervsvej 32,
2610 Rødovre
info@margurit.dk
Tlf: 36757400 
CVR: 37585335

MENU

Erhverv

Katelog

Bordplader

Råderet

Hvordan fungerer det?

 

Velkommen til Margurit

Garanti & service

Om os

KUNDESERVICE

Bestil en GRATIS opmåling

Det er 100% GRATIS - Udfyld formularen nedenfor.

Jeg ønsker opmåling til

Jeg vil helst ringes op