Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der når jeg skriver mig op til en gratis opmåling?

Når du skriver dig op et til gratis opmåling til køkken, bad, eller garderobe, ringer vi dig op og aftaler en tid til opmålig. Opmåling varer omkring 30-45 minutter. 
Opmålingen er uforpligtende og gratis. Du betaler  heller ikke for vores transport frem og tilbage

Hvad sker der efter opmåling?

De forskellige ting vi snakker om til opmålingen, bliver designet  i 3D så du kommer se hvordan det kommer til at se ud. Du bliver inviteret til vores showroom hvor vi gennemgår 3D tegningerne og vælger materielle som bordplade type, farver, glas etc. Så går der 3-6 uger til produktionstid og så aftaler en tid til opsætning/montering. Monteringen tager blot  2 til 5 dage.

Er nedrivningen og montagen talt med i prisen?

Ja,  vi udfører totalløsninger, som betyder, at vi selv står for det hele fra start til slut. Vores dygtige og erfarne håndværker kender vores produkter, som  gør, at det bliver monteret fejlfrit.  Vi laver hovedrengøring til sidst, så du ikke skal tænke på det.

Er jeg dækket af nogle garantier?

Ja. det er du. Vi er medlem af Dansk byggegaranti & Køkken ankenævnet & køkken garanti. De sørger for at dække mulige fejl og mangler.

Hvor lang tid tager det at få et nyt køkken?

Fra du bestiller tid til opmåling,  til at vi nedriver det gamle køkken og monterer det nye køkken, tager det mellem 4 til 6 uger afhængig af projektet størrelse.

Har I noget til erhverv?

Ja, vi har erfaring med cafeér, butikker, salon, hal, og andre former for totalløsnigner på inventarer. Udover design,  vi udarbejder på vegne af dine ønsker i fælleskskab med dig, står vi også for hele det håndværksmæssige også VVS’er, Elektrikere, malere og hvad der ellers er behov for ved et givent projekt.

Har I et showroom til køkkener?

Vi har en  mindre showroom i Rødovre, hvor man kommer forbi for at vælge materialer til sit køkken eller bad. Her finder du alt fra bordplader, belysning, låger, håndtag, håndvask og en masse andet.

Fandt du ikke det du skulle bruge? Giv os et kald. Vi besvarer alle henvendelser samme dag.

Bestil en GRATIS opmåling

Det er 100% GRATIS - Udfyld formularen nedenfor.

Jeg ønsker opmåling til

Jeg vil helst ringes op