TOTALENTERPRISE AF DIT BADEVÆRELSE – VI KLARER DET HELE!

Nedrivning

Toileter & armaturer

Blandingsbatteri

Badekar/Jacuzzi

Maling

Gulvvarme

EL-installationer

Rør & afløb

Nyt badeværelse

 De fleste af os  bruger en del timer i badeværelset.  Det er her vi tager beslutninger med os selv, det er her vi planlægger alverdens ting, og det er her vi slapper af efter lange dage. Det gøre badeværelset til meget mere et toilet og bad.  Derfor er det vigtigt at man også indretter det til lidt end bare bad og toilet. Det vil vi gerne hjælpe dig med. 

Når man beslutter sig for at have et helt nyt badeværelse, en renovering eller en ombygning af badeværelse, er der nogle overvejelser man ikke kan undvære.  Hvad skal vi designe til?
Prioriterer du luksus eller er det vigtigere, at det bliver til et rum for hele familie, så der flere bademøbler og større plads, hvis flere skal kunne være der på én gang. Det kan også være en hel tredje ting, som du har tænkt på, så det er vigtigt, at du har dine overvejelser. Vi hjælper dig godt på vej med rådgivning hele vejen igennem med design og materialer. 

Prisen

Vi skræddersyer lige efter dit behov, så prisen vil altid afhænge  af omfanget af din ønsker for materiale  og projektets kompleksitet. Marmor koster mere end komposit, og på samme vis er der forskel på øvrige dele af  badeværelse med bademøbler, spejl, bruser, håndvask, armatur, fliser, lys og andre deltaljer.
Uanset hvad du vælger, kan vi kan stadig tilbyde dig langt bedre favorable priser eftersom vi har vores egen produktion uden mellemled samt egne håndværkere.

MODERNISERE DIT NUVÆRENDE BADEVÆRELSE

Mangler du varme under fødderne?  er bademøblerne ikke æstetiske kønne eller praktiske nok? Vil du have mere moderne fliser? Kunne du tænke dig et spa i disse kolde vinterdage? Uanset hvad du drømmer til dit badeværelse, står vi klar med vores ekspertise inden for kreativ design, hvor  hver millimeter bliver udnyttet, så du kan få mest ud af dit nye badeværelse.


Professionel, erfaren & autoriseret håndværkere

Nå vi har designet, produceret & leveret materialerne til dit badeværelse, tager vores egne dygtige håndværkere over og sætter alle brikker sammen på bedstevis, så det eneste du skal gøre er at din nyde din tid under bruseren eller dit spa.

 Vi har mange års erfaring i branchen, så du får professionel rådgivning, uanset hvad du ønsker indenfor badeværelse.  Ring eller skriv til os i dag og få svar på dine spørgsmål.
3675 7400 |
 info@margurit.dk

 

 

 

 

Badmodeller

Vi begrænser ikke dig til at vælge noget bestemt, men vi skræddersyer efter dine ønsker og behov. Klik dig videre til vores seneste projekter, som kan give dig noget inspiration som samtidig viser, hvad vi er i stand til.

MARGURIT COPENHAGEN ApS

Erhvervsvej 32,
2610 Rødovre
info@margurit.dk
Tlf: 36757400 
CVR: 37585335

MENU

Erhverv

Katelog

Bordplader

Råderet

Hvordan fungerer det?

 

Velkommen til Margurit

Garanti & service

Om os

KUNDESERVICE

Bestil en GRATIS opmåling

Det er 100% GRATIS - Udfyld formularen nedenfor.

Jeg ønsker opmåling til

Jeg vil helst ringes op